Fancy verlovingsringen | acredo

Fantasie vorm Verlovingsringen

Hou je van iets speciaals? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Fancy collectie verwijst naar verlovingsringen met diamanten in ongewone slijpvormen.

Laat u inspireren door verlovingsringen met princess, baguette, smaragd en navette slijpvormen. Of bent u op zoek naar een diamanten hart dat uw liefde uitdrukt? Wij bieden in deze collectie ook hartvormige of ovale diamanten aan.

De diamanten zijn gezet in een diamanten zetting, gegarneerd met kleine briljantgeslepen diamanten aan de zijkant van de ringband of geheel effen. Kies uw stijl.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Edele verlovingsringen

Het bijzondere zit hem altijd in de ogen van de toeschouwer. Je hebt die speciale persoon gevonden met wie je je leven wilt delen. Een speciaal iemand heeft een speciale verlovingsring nodig. Wij vervullen deze wens met onze Fancy verlovingsringen collectie.

Fancy diamanten voor uw verlovingsring

Fancy omvat ongewone verlovingsringen met verschillende diamantslijpvormen. Want naast de zo populaire ronde geslepen diamant zijn er prachtige slijpvormen die de diamanten op een heel andere manier tot hun recht laten komen. De meest emotionele snit voor mooie verlovingsringen is natuurlijk de hartvorm. Het dringt door tot de kern van de liefde.
De baguette en navette snitten overtuigen door hun slanke vorm. De ovale en smaragdgroene slijpvormen hebben substantie. Wat je ook beslist, met een ongewone verlovingsring van acredo zal je harten veroveren.

Ongebruikelijk en 100% uniek

De chique verlovingsring wordt nog unieker als u kiest voor de ringband in Signature Gold. Zo versmelt u de unieke acredo goudlegering met de meest buitengewone diamanten tot een totaalkunstwerk. 100% acredo en 100% individueel.
U kunt vertrouwen op de kwaliteit bij acredo. Wij vervaardigen de mooie verlovingsringen individueel met veel liefde in onze fabriek in Duitsland. Gecertificeerde topkwaliteit Made in Germany.