Hoge kwaliteit trouwringen tot 1.000 € | acredo

Trouwringen tot 1.000 €

Ontdek onze grote selectie trouwringen en trouwringen tot €1.000. Charmante trouwringen in verschillende stijlen wachten op u.

Van klassiek eenvoudige, eenkleurige trouwringen tot creatieve, veelkleurige trouwringen tot € 1.000, geen wens blijft onvervuld. Laat u inspireren door romantische modellen met sterrenhemels of trouwringen tot 1.000 € met natuurlijke oppervlakken. Kies uw favoriet en maak uw eigen individuele ontwerp.

Wij vervaardigen uw unieke ring met liefde in topkwaliteit Made in Germany.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Trouwringen tot 1.000 € voor de mooiste dag van uw leven

Bent u op zoek naar trouwringen of trouwringen tot 1.000 €? Ben je benieuwd hoe deze ringen eruit zien? Wij beantwoorden deze vragen graag met onze ruime keuze aan trouwringen of trouwringen tot 1.000 €.

Klassiek-simpele trouwringen tot 1.000 €

Bij acredo heeft u altijd het voordeel dat u kunt kiezen uit ontwerpen van verschillende stijlen. Reeds in het ontwerpproces zorgen wij voor trouwringen in verschillende stijlen, zodat u later gemakkelijker kunt kiezen. Dit geldt ook voor trouwringen tot 1.000 euro. Daarom zult u aan de ene kant eenvoudige, klassieke ringen vinden. Deze ringen zijn effen, hebben geen stenen of een kleine diamant en zijn meestal gepolijst. De breedte van de damesring en de herenring is of gelijk of de damesring is iets smaller dan de herenring, om de verlovingsring perfect te kunnen combineren. De voorkeurskleuren voor klassiek eenvoudige trouwringen zijn geel en wit. Daarom vindt u bij acredo trouwringen in witgoud en trouwringen in geelgoud tot 1.000 €.

Moderne trouwringen tot 1.000 €

Anderzijds zijn er moderne trouwringen tot 1.000 €, die gekenmerkt worden door verschillende oppervlakken, bijvoorbeeld trouwringen met gehamerde oppervlakken of trouwringen met matte oppervlakken. Vooral de trouwringen met een gehamerd oppervlak tot 1.000 € zijn in de mode. Want samen met een verlovingsring vormen ze opwindende, natuurlijk ogende ringensets. Het matteren van de trouwringen tot 1.000 € kan in de lengte, in de dwarsrichting of diagonaal op de ring worden aangebracht. Dit creëert ook interessante effecten die de diamanten prachtig tot hun recht laten komen. Trouwringen in witgoud tot 1.000 euro hebben een moderne, bijna coole uitstraling. Wit- of zilverkleurige trouwringen zijn bij acredo altijd verkrijgbaar in witgoud of platina.

Romantische trouwringen tot € 1.000

Roségoud is de legering voor romantici. Zijn delicatesse is betoverend, zijn warme uitstraling geschikt voor bijna alle huidtypes. Met dit in gedachten zijn wij verheugd een breed scala aan ontwerpen voor trouwringen in roségoud tot € 1.000 aan te bieden. Laat ons u inspireren. Ontdek trouwringen in roségoud met zettingen van kleine steentjes. Sommige zijn bovendien versierd met kleine korreltjes, die het ontwerp op een speelse manier voortzetten.

Creatieve trouwringen tot € 1.000

De meest creatieve trouwringen, ook in de prijsklasse tot 1.000 €, bestaan uit verschillende schijven die tijdens het fabricageproces worden gesinterd. Hierdoor ontstaat het veelkleurige effect van de ringen. De combinatie van witgoud met accenten in roodgoud, geelgoud of roségoud is bijzonder populair - in het algemeen, maar ook in de prijsklasse tot 1.000 €.

Uw unieke stukken tot 1.000 €

Zodra u een favoriet hebt gevonden onder de acredo-dessins tot 1.000 €, kunt u die op precies dezelfde manier bestellen en er een individuele gravure aan toevoegen. Of u kunt de configurator gebruiken om de details van de ringen aan te passen tot ze perfect bij uw persoonlijke ideeën passen. Wij bieden u een ongelooflijk groot aantal ontwerpmogelijkheden in goud en platina. Probeer het eens. U zult verrukt zijn en uiteindelijk zult u zeker 100% individuele trouwringen in uw handen houden. Ze worden met liefde en grote deskundigheid gemaakt - unieke stukken made in Germany.