Het beste voor je liefde | acredo

Exclusieve trouwringen Het beste voor je liefde

Exclusiviteit is een kwestie van definitie. Voor ons worden exclusieve trouwringen gekenmerkt door een speciaal ontwerp of door materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ze 100% uniek.

Trouwringen van acredo betoveren door hun hoge draagcomfort. Merkbare exclusiviteit voor elke dag van uw leven samen.

Bij acredo vindt u exclusieve trouwringen in verschillende stijlen: van klassiek ingetogen tot luxueus met een grote diamant. Geniet ervan.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Exclusieve trouwringen van acredo - omdat jullie liefde het waard is

Een duidelijke en expressieve designtaal is kenmerkend voor acredo. Trouwringen van acredo betoveren met hun liefdevolle ontwerpen en hoge draagcomfort en gevoel. Dit is tastbare exclusiviteit voor elke dag van jullie leven samen.

Exclusieve trouwringen made in Germany

Uw exclusieve trouwringen worden met veel toewijding en passie exclusief in de egf-fabriek in Pforzheim gemaakt. Ze zijn gemaakt in Duitsland en RJC gecertificeerd. Wij hechten al jaren veel waarde aan duurzaamheid. Wij voegen graag fijne details toe aan uw trouwringen om er exclusieve kunstwerkjes van te maken. Wat dacht je van een diamant verborgen in de ring, bijvoorbeeld?

Bij exclusieve trouwringen is ook de kwaliteit van de diamanten van belang. Wij bieden u altijd alleen de beste diamantkwaliteiten voor uw ringontwerp. Combineer dus eersteklas diamanten met uitstekende ringbanden om uw exclusieve trouwringen te creƫren.

Uitsluitend ontwerp

Met de acredo configurator kunt u van elk model een exclusief paar trouwringen samenstellen. Kies gewoon de juiste legering, bijvoorbeeld goud 750 of platina 950, en combineer die met uitstekende, onberispelijke diamanten. Gebruik ze om je eigen persoonlijke trouwringen te maken. Volledig exclusief.

"Ja, ik wil voor altijd en eeuwig" met exclusieve trouwringen van acredo. Een prachtig idee.