Perfecte trouwringen in goud | acredo

Goud als de zon Trouwringen

Trouwringen in goud zijn mystiek en nobel. De goudgele tint is onweerstaanbaar. Het lijkt op zonneschijn en wordt rijker naarmate er meer goud in de legering zit.

Gouden trouwringen zijn moderne klassiekers en fascinerend mooi. Laat u inspireren door onze gouden droomringen en ontwerp uw persoonlijke evergreens.

Voor uw individuele trouwringen in goud is geel goud verkrijgbaar in geelgoud 375 (9 karaat), 585 (14 karaat), geelgoud 750 (18 karaat) en geelgoud 916 (22 karaat).

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Gouden trouwringen

De grote liefde bezegelen met het jawoord - de bruiloft is een van de mooiste dagen van het leven. Zelfs de voorbereidingen doen het hart sneller slaan. Zo is het samen kiezen van de ringen een van de meest intieme momenten: je liefde tonen, voor altijd verbonden zijn met een gouden trouwring. Een prachtige gebeurtenis die u nooit zult vergeten. Kies daarom voor trouwringen van acredo, de specialist voor gouden trouwringen, en voor trouwringen uit Duitsland.

Geïnspireerd door de schoonheid van gouden trouwringen

Trouwringen van goud zijn de klassieker - met of zonder steenzetting zijn ze al vele decennia bestsellers. Geen wonder: zo tonen trouwringen van goud de waardering van de vrouw en de man. Alleen het beste materiaal is goed genoeg voor de liefde. Reeds duizenden jaren geleden wisten de mensen deze waarde te waarderen en lief te hebben: de glanzende kleur en de kostbaar lijkende zwaarte zijn fascinerend. De ontwerpers van acredo zijn ook regelmatig gefascineerd door de schoonheid van goud en

en worden geïnspireerd om unieke collecties te creëren: Kies uit ontelbare ontwerpen - of ze nu bezet zijn met edelstenen of liever effen, trouwringen van goud zullen een leven lang bevallen.

Gouden trouwringen in buitengewone variaties

Ontdek nu de grote selectie van gouden trouwringen, kijk uit naar trouwringen met ongewone steenzettingen en sprankelende diamanten ringen. Als u de voorkeur geeft aan een meer klassieke uitstraling, raden wij u onze eenvoudige, zeer mooie collecties aan. Als u uw gouden trouwringen op maat wilt maken, moet u de configurator van acredo eens uitproberen. Ontwerp je gouden trouwringen gemakkelijk en vanuit huis. Als u vragen hebt, adviseren wij u graag ter plaatse op een van onze vele locaties. Onze adviseurs staan klaar om u professioneel advies en steun te geven. Zij zullen met hun ideeën en suggesties nieuwe mogelijkheden voor u openen. Hoe u uw gouden trouwringen ook kiest, één ding is zeker: ze zijn even duurzaam en blijvend als uw liefde.