Rose gouden trouwringen | acredo

Roségoud Trouwringen

Er was eens een prinses. Zij droomde van haar bruiloft .... en haar trouwringen in roségoud met vele kleine diamantjes als een sterrenhemel ...

Trouwringen in roségoud of met details in deze legering zijn romantisch en modern tegelijk. Elk acredo model kan gemaakt worden als een trouwring in rose goud. Zoals u wilt.

Laat uw hart spreken met trouwringen in roségoud 585 (14 karaat) of roségoud 750 (18 karaat).

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Flatterend, romantisch en on trend: roségouden trouwringen

Wij houden ervan u te betoveren, u te inspireren, u de adem te benemen. We maken je graag gelukkig. En daarom maken wij onze roségouden trouwringen met zoveel mogelijk aandacht voor detail. Roségoud is een prachtige legering, klassiek mooi en daarom altijd in de mode. Dit is zeker te wijten aan het feit dat roségouden trouwringen heel anders zijn dan de meer gebruikelijke legeringen zoals witgoud, geelgoud of roodgoud: Ze zijn de moderne legering voor romantici. Trouwringen in roségoud zijn perfect voor alle koppels die het graag een beetje magischer hebben. Bovendien past roségoud heel goed bij lichtere huidtinten.

Made in Germany, Made with Love

Wanneer u op zoek gaat naar uw droom rose gouden ringen, zorg er dan voor dat u genoeg tijd heeft. De ring van je leven is geen snelle keuze. Neem de tijd als koppel en ontdek onze grote selectie van trouwringen in roségoud. Je zult zien: Ze zijn met zoveel liefde ontworpen en zijn prachtig tot in het kleinste detail. Made in Germany, made with Love - dat is ons credo. Vele liefdevolle handen nemen deel aan de creatie van uw trouwringen in roségoud in onze fabriek in Pforzheim.

Individuele trouwringen in rosé goud

U wilt uw individualiteit ontwikkelen en uw trouwringen in roségoud zelf ontwerpen? Probeer onze online configurator, word een ontwerper. Ontwerp je roségouden trouwringen zelf - unieker dan dit wordt het niet. Bovendien kunt u uw budget in de gaten houden en een edelsteen of twee toevoegen, afhankelijk van uw stijl. Diamanten zijn het hoogtepunt van onze rose gouden trouwringen. Hun vuur laat de ringen op je hand tot leven komen.

Thuis in meer dan 14 landen

Persoonlijk advies is belangrijk voor u bij het kopen van uw trouwringen in roségoud. We kijken er naar uit om u bij een van onze partners te ontmoeten: Wij zijn thuis bij meer dan 90 partners in 14 landen - vast ook bij u in de buurt. Profiteer van persoonlijk contact: voel de kwaliteit van uw roségouden trouwringen en u zult merken dat het hoge draagcomfort voor zich spreekt. Overtuig jezelf ter plaatse. Onze specialisten zullen u met veel passie adviseren over uw rose gouden trouwringen.