Trouwringen witgoud | acredo

Wit goud Trouwringen

Trouwringen in witgoud zijn tijdloos mooi en echte combinatiekunstenaars. Ontdek de diverse ontwerpen van onze trouwringen in wit goud. Elk model is een inspiratie.

Elk model trouwring kan gemakkelijk in wit goud worden uitgevoerd. Selecteer gewoon de kleur wit in de configurator en vervolgens de gewenste legering.

Trouwringen in wit goud kunnen worden geconfigureerd in de fijnheden 375 (9 karaat), 585 (14 karaat) en 750 (18 karaat).

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Witgouden trouwringen

Trends komen en gaan. Echte stijl blijft. Trouwringen van wit goud zijn klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan. Wit goud is net zo blijvend als ware liefde. Sinds het ontstaan van witgoud in de juwelierskunst in 1912 zijn witgouden trouwringen zeer populair. Bruidsparen waarderen de voordelen van witgoud: Witgoud heeft een soortgelijke zilverachtige kleur als platina, maar is gemakkelijker te bewerken. En het is van hogere kwaliteit dan zilver, maar oxideert niet - waardoor witgouden trouwringen een perfect alternatief zijn voor wie van schoonheid houdt. Witgouden trouwringen zijn bij acredo verkrijgbaar in 375, 585 en 750 legeringen.

Perfect te combineren: Witgouden trouwringen

Trouwringen van witgoud worden bijzonder uniek wanneer ze gecombineerd worden met een edelsteen. Bijna geen enkel edelmetaal kan met diamanten worden gecombineerd, evenmin als bijvoorbeeld witgoud.

Dankzij de eenvoudige elegantie als basis komen diamanten, zelfs gekleurde, het best tot hun recht met trouwringen van witgoud. Maar ook trouwringen van zuiver wit goud, zonder stenen, doen harten sneller slaan - en niet alleen op deze ene zo prachtige dag. Ontdek het ruime assortiment witgouden trouwringen bij acredo, uw specialist voor verlovingsringen, trouwringen en sieraden.

Ontwerp uw trouwring in wit goud

Uw witgouden trouwring kan net zo individueel zijn als uw liefde: ontdek de talloze mogelijkheden van ontwerp in onze configurator voor trouwringen. Beslis wat bij u past en hoe u zich uw witgouden trouwringen voorstelt. Als u liever kiest uit de juwelen van onze ontwerpers: onze ruime keuze aan witgouden trouwringen zal u inspireren. Kies voor een elegante stijl en een tijdloze look.