Perfecte verlovingsringen tot  1.000 € | acredo

Verlovingsringen tot 1.000 € Perfect voor je liefde

Hoeveel moet een verlovingsring kosten? Deze vraag kan alleen individueel worden beantwoord.

In ieder geval moet het de mooiste verlovingsring voor uw stijl zijn. U vindt hier een grote selectie van de mooiste ontwerpen voor verlovingsringen tot € 1.000.

Laat u inspireren door onze eenvoudige, romantische of moderne verlovingsringen tot € 1.000 en vier uw liefde.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

De mooiste verlovingsring tot 1.000 €

De mooiste verlovingsring tot €1.000 is altijd een kwestie van perspectief. Afhankelijk van de stijl van de toekomstige bruid en bruidegom kan de verlovingsring eenvoudig, romantisch of modern zijn. Ze zijn altijd sprankelend dankzij de diamanten van topkwaliteit.

Romantische verlovingsringen tot € 1.000

Welke stijl past beter bij verloving dan romantiek? Voor de romantici heeft acredo een aantal ontwerpen met hartjes, niet alleen voor verlovingsringen tot 1.000 euro. Deze zijn ofwel verborgen in de zijkant van de zetting, de vorm van de klauwen hebben de vorm van een hart of de diamant in het midden zelf is hartvormig geslepen.

Eenvoudige verlovingsringen tot € 1.000

Naast de romantische verlovingsringen tot 1.000 €, heeft acredo een groot assortiment van effen ontwerpen. De ringrails van deze klassieke verlovingsringen tot 1.000 € focussen volledig op de diamant in het midden van de ring. Deze wordt vastgehouden door prong- of bezelzettingen, die, afhankelijk van het aantal prongs of de breedte van de rand van de bezel, delicater of iets sterker lijken.

Moderne verlovingsringen tot 1.000 €

De effen of romantische verlovingsringen tot 1.000 € van acredo zijn ook moderne, hedendaagse ontwerpen. Ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt. Echter, de uitzonderlijke moderne verlovingsringen tot € 1.000 omvatten de spanringen. Hier zweeft de centrale diamant bijna tussen de ringband. Afhankelijk van uw wensen kan deze ook worden versierd met kleine diamantjes of helemaal effen zijn. Of u kijkt al in de richting van de trouwringen en kiest een damesring met een steentje bezet.

Diamantafmetingen en legeringopties

Een verlovingsring tot 1.000 euro kan bij acredo van goud of platina gemaakt worden. Door verschillende legeringvarianten en verschillende diamantgroottes en -kwaliteiten te combineren, wordt een waaier aan mogelijkheden gecreëerd voor uw verlovingsring tot € 1.000. Kies tussen verlovingsringen in witgoud, geelgoud, roségoud, roodgoud of het beige Signature Gold, elk in 14 of 18 kt. en combineer ze met een diamant in een maat tot 0,25 kt. Of kies voor het exclusieve platina en verminder de grootte van de diamant tot 0.15ct. Hoe dan ook, uw perfecte verlovingsring zal tevoorschijn komen.

Verlovingsringen tot 1.000 € in trouwringkwaliteit

Een bijzonderheid bij acredo is de keuze tussen gegoten of gedraaide ringstaven met bevestiging. De gegoten ringrails bieden het voordeel van een harmonieuze overgang van ringrail naar steenzetting. Gedraaide verlovingsringen tot € 1.000 houden de steen in een vatting die stevig aan de trouwring is bevestigd. Deze ringen ondergaan dezelfde hardingsprocessen als de trouwringen en sluiten later naadloos aan op de trouwringen. De gekwalificeerde adviseurs op de locaties ondersteunen u graag bij het direct uitkiezen van de ideale verlovingsring tot 1.000 euro voor u of bij het verder ontwerpen met de configurator. De belangrijkste ontwerpen van verlovingsringen tot € 1.000 kunnen zeer snel worden geleverd.