Platina verlovingsringen - elegant & individueel | acredo

Verlovingsringen in platina

Een platina verlovingsring is een statement van liefde. Platina is pure emotie.

Kies uw favoriete model en stel uw persoonlijke platina verlovingsring samen. Exclusief en onweerstaanbaar.

Een platina verlovingsring heeft stijl en een unieke overtuigingskracht. Platina en uitstekende diamanten - een verlovingsring met ideale voorwaarden voor een "Ja, ik wil".

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Platina verlovingsringen

Zij is uniek, zij is de beste beslissing in je leven en voor jou is zij de ster: je droomvrouw. Verlovingsringen van platina kunnen deze hoge achting het best tot uiting brengen. Want platina verlovingsringen zijn dubbel uniek: de combinatie van platina, het zeldzaamste materiaal op aarde, en de diamant, de zeldzaamste edelsteen, kan niet worden overtroffen. Verlovingsringen van platina zijn zuiverder dan welk ander materiaal ook en schitteren als de helderste ster aan de hemel - voor de eeuwigheid.

Verlovingsringen van platina: op naar een gezamenlijke toekomst

Platina verlovingsringen zijn veel te kostbaar om na de bruiloft weg te leggen. Er zijn nog meer redenen om platina verlovingsringen als trouwringen te blijven dragen: platina kan met alle soorten juwelen en kledingstukken worden gecombineerd en is resistent. Zelfs als platina verlovingsringen na verloop van tijd opnieuw moeten worden bewerkt, wordt het materiaal alleen maar verplaatst in het proces.Het kostbare platina blijft honderd procent intact - net als jullie liefde. Het aangename gewicht van uw platina aanzoekringen zal u altijd aan elkaar en aan uw verloving herinneren. Glanzend wit, natuurlijk en esthetisch: platina verlovingsringen jurk - zelfs na de bruiloft.

Verander dubbel uniek in driedubbel uniek

De acredo trouwringconfigurator maakt uw kostbare platina verlovingsringen nog unieker. Door uw aanzoekringen zelf te ontwerpen, geeft u ze een persoonlijk tintje en maakt u ze dus uniek, niet alleen omwille van het platina en de diamant. Om het uitzicht van uw platina verlovingsringen te bepalen, kiest u bijvoorbeeld zelf de legering, de ringband en de zetting. U kunt ook de steengrootte en de kwaliteit bepalen: Groot, klein, fijn wit of smetteloos. Onze adviseurs tonen u graag verschillende designopties en diamanten en stemmen de ring af op uw wensen. Op die manier zullen uw platina verlovingsringen niet alleen uw trouwe metgezellen zijn tot uw huwelijk, maar ook voor de gouden tijd daarna.