Verlovingsringen in roos goud met diamant | acredo

Verlovingsringen in roségoud

Roségoud geeft verlovingsringen een delicate, elegante uitstraling. Verlovingsringen in rosé goud zijn pure romantiek.

Rosé is de kleur van de vrouw. Gebruik de romantiek voor je huwelijksaanzoek en de verloving zal slagen.

Een verlovingsring in roségoud kan later worden gecombineerd met trouwringen in dezelfde kleur of met trouwringen in witgoud of platina.

Filter Sorteren

Helaas konden wij geen artikelen vinden voor de gewenste zoekopdracht.

Verwijder de geselecteerde filters of bezoek een van onze diverse catalogi.

1

Rose Gouden Verlovingsringen

Verlovingsringen in roségoud zijn echt huidflatterend. Door hun warme en toch delicate tint zijn ze geschikt voor alle huidtypes. En dat is belangrijk. Omdat de verlovingsring een echt "het" stuk is dat, samen met de trouwring, een leven lang gedragen zal worden.

Verloving in rose goud

Maar voor het dragen komt de belangrijkste vraag van allemaal: "Wil je met me trouwen?" Voor veel vrouwen is dit moment moeilijk te verslaan voor betekenis. Met een verlovingsring in roségoud zal het aanzoek zeker slagen, want een verlovingsring in roségoud is pure romantiek.

Beperkt of sprankelend

Bij acredo vindt u discrete verlovingsringen in roségoud met kleinere briljantgeslepen diamanten of met baguette- en prinsessendiamanten. Door hun snit vertonen deze een meer ingetogen schittering. Het aantal geslepen facetten in briljantgeslepen diamanten creëert een opmerkelijk wow-effect. In combinatie met een ringband in roségoud worden alle diamanten perfect geaccentueerd door het kleurcontrast.

Voor de absolute romantici bieden wij een selectie van verlovingsringen in roségoud met hartgeslepen diamanten of hart details verwerkt in de ringrail. Laat u inspireren en ontdek de romantiek met verlovingsringen in roségoud.